Have a question? Give us a call: +86-13916119950

På tværs af internationale udvekslinger, Skab en win-win situation

De seneste CCTV-nyheder (nyhedsudsendelse): Fra den 14. til den 16. september vil den kinesiske præsident Xi Jinping deltage i det 22. møde i rådet for statsoverhoveder i Shanghai Cooperation Organisation, der afholdes i Samarkand.Og præsident Xi Jinping vil aflægge statsbesøg i to lande inviteret af præsidenten for Republikken Kasakhstan og præsidenten for Republikken Usbekistan.

Fra de første seks medlemslande til de nuværende otte medlemslande, fire observatørstater og adskillige dialogpartnere er "SCO-familien" vokset støt og er blevet en vigtig kraft til at fremme verdensfred og udvikling og sikre international retfærdighed og retfærdighed.Folk, der besøgte mange lande denne gang, sagde, at Shanghai Cooperation Organisation har vist stærk vitalitet, og Kina spiller en vigtig og konstruktiv rolle i den.Folk fra alle samfundslag i Kasakhstan og Usbekistan ser frem til præsident Xi Jinpings besøg for yderligere at uddybe det bilaterale praktiske samarbejde.

I de seneste år har Kina med det multilaterale samarbejde og økonomiske og handelsmæssige udvekslinger mellem Kina og andre lande fremmet hurtig økonomisk udvikling og forbedret livskvaliteten for kinesere.Udvekslingerne mellem Kina og andre lande er blevet tættere og tættere, hvilket også har genereret en "magnetisk tiltrækningskraft" til lande, der oprindeligt er uden for SCO.

Som en virksomhed med årtiers erfaring i at levere integreret farmaceutisk ingeniørarbejde til lande rundt om i verden, forstår Shanghai IVEN dybt vigtigheden af ​​økonomisk udvikling med mange fremmede lande. General Manager for Shanghai IVEN, Chen Yun har deltaget i erhvervsseminaret "Growing with South Afrika” afholdt af den sydafrikanske ambassade i Kina og den sydafrikanske turistadministration for nylig.Mere end 50 erhvervsrepræsentanter fra Kina og Sydafrika var inviteret til seminaret, som godt forklarede Sydafrikas vilje til at etablere tættere samarbejdsrelationer med Kina.Mødet bragte yderligere udvikling af økonomien og handelen i de to lande og viste, at Sydafrika er en meget konkurrencedygtig investeringsdestination fra et diversificeret perspektiv.

I perioden sagde ambassadør Xie Shengwen, at Sydafrika og Kina har en historie med politisk og økonomisk samarbejde i mange år.Fra nationale ledere til løbende udvekslinger inden for erhvervsliv og kultur, de to lande har underskrevet mange bilaterale aftaler og ført en masse mennesker til mennesker og kulturelle udvekslinger.Det forventes, at Kina og Sydafrika vil styrke interaktionen og styrke tættere samarbejdsrelationer.

Det sydafrikanske departement for handel, industri og konkurrence gav en detaljeret introduktion om investeringsmiljøet og mulighederne i Sydafrika, og erhvervsrepræsentanter fra Kina og Sydafrika udtrykte også vigtige meninger i overensstemmelse hermed.Shanghai IVEN forventer at styrke det tætte samarbejde med flere virksomheder i Sydafrika i fremtiden.Kina-Afrika-samarbejdet er ikke kun i overensstemmelse med udviklingstendensen i den internationale situation, men også i overensstemmelse med det kinesiske og afrikanske folks vitale interesser.

Ser frem til fremtiden, mener IVEN, at under vejledning af begrebet "sandhed, virkelighed, affinitet, ærlighed" og det korrekte begreb om retfærdighed og interesser, vil den enorme fælles kraft af Kina-Afrika-samarbejdet helt sikkert frembringe en stærk effekt af " 1+1 er større end 2″.Den kinesiske drøm og den afrikanske drøm kan nås fuldt ud, og som konstant fremmer Kina-Afrika relationen til et nyt niveau og starter en ny rejse.


Indlægstid: 16. september 2022

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os